top of page

Hei :)

Mitt navn er Trym Stene og jeg er en erfaren SEO-spesialist med over 20 års erfaring med nettsideutvikling og innholdsproduksjon. På dette nettstedet kan du lese litt om meg, prosjektene mine, og tjenester jeg kan hjelpe til med.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kort om meg

39 år, bor i Oslo, jobber som Lead SEO / Senior SEO & CRO Specialist i Telenor til daglig, og driver med en rekke prosjekter ellers.

Jeg har bakgrunn som webutvikler og innholdsprodusent, og har jobbet i og med store og små bedrifter. Deriblant Starcom / Publicis, NHO, Storebrand, Webhuset og Telenor.

Av private prosjekter har jeg utviklet satireprosjekter som Brevkassen, Trymflix, Teit.no, og en rekke andre nettsteder.

Som en funfact kan også være verdt å nevne at jeg i år 2000 lagde en av verdens første og mest kjente internett-memes, Dancing Banana GIF-en.

I 2013 startet jeg en anonym satirekonto som gjorde satire på sosiale medier- og kommunikasjonsbransjen i Norge som fikk en del omtale i bransjemedier. Du kan lese litt mer om dette her:

"SoMe-Eliten er bransjens Charlie Hebdo" - Kampanje.com

"Etter ett års tenkepause gjør Trym Stene nå for alvor comeback med satire og Someliten" - Medier24


"Mannen bak satiresiden «Someliten» får jobb i ordentlig mediebyrå. Blir SEO manager i Starcom" - Medier24

 

I 2010 startet jeg og noen kompiser et spillselskap som utviklet et webbasert hacker-spill ved navn Hack The Planet, ikke veldig ulikt samme stil som gode gamle Planetarion for de som husker dette, hvor man tar rollen som en hacker, og angriper servere, andre spillere og utfører oppdrag basert på en lengre storyline. Fullspekket med typiske spilldesign-elementer så fikk vi rundt 2000 aktive brukere før vi la ned.

Du kan lese et kort intervju her:

 

"Norske nerder med spillsuksess" - Spill.no


Ellers har jeg produsert elektronisk musikk i flere år, og har de siste årene blitt mer og mer glad i å lage filmmusikk. Du kan lytte til en eksempellåt her:

Trym Stene - Remember To Look Up At The Stars

 

bottom of page