top of page

HJELP TIL SØKEMOTOROPTIMALISERING (SEO)

Trenger du hjelp til søkemotoroptimalisering av nettstedet ditt kan jeg hjelpe deg med dette. Konkret, no-bullshit, effektiv hjelp som ivaretar nettstedet ditt som helhet og sørger for at du får synligheten du trenger for å drive nettsiden og butikken din fremover.

Redaksjonell SEO

Hjelp til å gjøre innholdet ditt relevant, synlig og konkurransedyktig. Både optimalisering av tekst, til redaksjonsplan og strategi for å klare deg selv fremover uten min hjelp.

Søkeordsanalyse

For å finne ut hvordan du kan nå publikummet ditt er det viktig å vite intensjonene deres, og hva de plotter inn i Googlesøket. Da trengs en analyse. Her er det flere veier til mål.

Strategi og rådgivning

Om du er en enkeltperson eller en større organisasjon er det uansett greit å ha på plass en plan for hvordan du eller dere skal angripe SEO-faget. Det er tross alt store mengder organisk trafikk å få av å bare gjøre ting riktig når du publiserer på nett. Ta kontakt så bistår jeg gjerne med dette.

Teknisk SEO

Treig nettside? Usikker på strukturen av innholdet ditt? Vet du om alt innholdet ditt blir plukket opp av Google? Det kan være mange tekniske grunner til at du ikke får trafikken du ønsker, eller at den ikke blir værende på nettsiden din. Dette kan jeg hjelpe deg med å få oversikt over.

SEO analyse

Trenger du kanskje en engangs-oversikt som viser problemområder på nettstedet ditt, både for innhold- og teknisk SEO? Disse kan variere i hvor omfattende de er basert på nettstedets størrelse og kompleksitet. Men dette kan jeg utføre for deg, med god pedagogisk forklaring til hvordan du kan angripe og løse SEO-problemene på egenhånd.

bottom of page