top of page

PROSJEKTER

Her er en oversikt over alle gamle og nye prosjekter jeg har gjort opp gjennom årene.

1200x630-fb-brevkassen-banner.jpg

Brevkassen

Brevkassen er et satireprosjekt som tuller med alle de digitale postkassene vi har i Norge. Brevkassen ble lansert 6. Mai 2021. Premisset er at du som innbygger i Norge plutselig blir bevisst på at du har hatt enda en digital postkasse i flere år. Og i denne ligger det nå masse uleste meldinger du skulle ha fått med deg, men med så mange digitale postkasser er jo ikke det så lett?
Sjekk ut Brevkassen på brevkassen.no

Sosiale Medier-Eliten / Someliten

Mellom 2013-2015 drev jeg et anonymt satireprosjekt på Twitter. Prosjektet lagde memes basert på floskler fra mediefolk og kommunikasjonsrådgivere som skulle lære verden hvordan sosiale medier fungerte. Les mer her:
"SoMe-Eliten er bransjens Charlie Hebdo" - Kampanje
"Etter ett års tenkepause, gjør Trym Stene nå for alvor comeback med satire og Someliten" - Medier24

V_LAOc0q_400x400.png
trymflix.PNG

Trymflix.com

Tulleversjon av Netflix jeg lagde som en del av å teste ut jQuery-UI.

Kan oppleves på Trymflix.com

Karbonadify

Under pandemien / Covid-19 druknet vi i nyheter om koronaviruset. og etterhvert begynte folk å bli litt mettet. Jeg lagde en Chrome-plugin som erstattet alle covid19/korona-ord med ordet 'karbonade', slik at nyhetene på norske nettaviser kunne bli litt gøy fremfor deprimerende. Det var rundt 100 installasjoner på det meste.

Karbonadify kan lastes ned her, men har nok ikke så mye verdi lenger da nyhetsbildet er litt annerledes nå, heldigvis :)

unnamed.jpg
trymstene-fjesdal-kommune.JPG

Fjesdal Kommune

Fjesdal Kommune er en fiktiv kommune i Viken fylke. Den ser tilsynelatende helt normal ut, helt frem til man begynner å lese litt om næringslivet og tilbudet i kommunen. Et uferdig prosjekt foreløpig, men det meste er å lese under 'Næring' og 'Kultur og Idrett' i menyen foreløpig. 
Sjekk ut Fjesdal Kommune her

bottom of page